-
Srce
Specijalitet naše kuće – očaravajuća kombinacija najfinijeg italijanskog noćolata krema sa praliniranim lešnikom i ukusni čokoladni patišpanj.
-
Plazma
Plazma keks natopljen sokom od pomorandže, preliven italijanskim noćolata kremom sa praliniranim lešnikom, sloj blagog čokoladnog krema i sloj Srce pavlake.
-
Cheesecake
Srce receptura za Cheese cake podrazumeva domaći džem od najfinijeg šumskog voća, komadiće plazme i osvežavajući krem sa ukusnim italijanskim mascarpone sirom.
-
Ana
Po ugledu na najlepše bečke torte, Ana se sastoji od slojeva mekanog čokoladnog patišpanja i najfinije crne čokolade i čokoladnih kremova.
-
Sacher
Ovaj bečki klasik u Srcu pripremamo po originalnoj recepturi Sacher hotela.
-
Glorija
Lagana čokoladna torta – kombinacija crne i bele čokolade sa pavlakom i dve tanke kakao korice.
-
Mela
Prhko lincer testo, jabuke, suvo groždje, mleveni keks, cimet i džem od kajsija čine ovu tortu izuzetno zdravim i ukusnim izborom.
-
Profiterol torta
Izuzetno ukusna torta atraktivnog izgleda. Sastav: tanki patišpanj sa komadićima rendane čokolade, lagani krem sa belom čokoladom i profiterole – krofnice punjene kremom
-
Esterhazi
Po receptu bečkih majstora, ovu čuvenu poslasticu pripremamo sa koricama sa lešnicima i filujemo puter kremom takođe sa lešnicima.
-
Damen Kapric
Torta koju SRCE proizvodi od prvog dana svog postojanja. Lagana i ukusna, kakao patišpanj, čokoladni krem i šlag.
-
Žerbo
Čuvena poslastica iz stare Pešte – tanke korice sa orasima prelivene hrskavim prženim šećerom i čokoladom i filovane vanila kremom.
-
Schwarcvald
Slatka pavlaka sa višnjama i crne kakao korice.
-
Mona Liza
Kvalitetna voćna torta – korice sa orasima, puter krem berlinger, višnje u aspiku, ananas i breskve.
-
Framboaz
Ovu ukusnu tortu karakterišu divna kombinacija čokoladnog krema i domaćeg džema od malina kao i jake korice sa orasima, čokoladom, keksom i cimetom.
-
Viktorija
Fantastična kombinacija čokolade i breskve i ukus koji ne možete zaboraviti.
-
Brazilijana
Ukusni specijalitet bečke škole poslastičarstva – čokoladne korice sa nes kafom filovane kremom sa belom čokoladom, čokoladnim likerom i nes kafom.
-
Julija
Kombinacija tri krema sa tri ukusne vrste čokolade, crnom mlečnom i belom, koja će Vas oduševiti.
-
Havana
Klasična čokoladna torta sa čokoladnim kremom i patišpanjom, obogaćena divnom aromom ruma i dekorisana čokoladnim pločicama i rendanom čokoladom.
-
Doboš
Po tradicionalnoj recepturi naših baka, doboš tortu odlikuju tanke korice, puter čokoladni krem i glazura od prženog šećera, dekorisana orasima.
-
Diplomat
Klasična voćna torta, korice sa orasima i suvim grožđem, lagani krem i mnogo voća – ananasa, breskve, banane i kivija.
-
Dinastija
Tradicionalni ukus, korice sa orasima i dva krema čokoladni i žuti, dekorisana šlagom i čokoladnim prelivom.
-
Čokoladna torta
Klasična čokoladna torta sa kakao koricama, čokoladnim kremom, prelivena čokoladom i dekorisana čokoladnim šlagom.
-
Orange Torta
Prepoznatljiva torta skladnog ukusa čokoladnih kora i čokoladnog krema sa nadevom od pomorandže.
-
Caramel Nuts
Korice sa orasima, krem od mleka i karamele sa praliniranim kikirikijem preliven italijanskom čokoladnom glazurom.
-
Reforma
Po receptu naših baka ova tradicionalna domaća torta se satoji od tankih korica sa orasima i divnog čokoladnog krema.
-
Puslica
Po tradicionalnom reseptu sušene puslica korice i divan vanila krem sa orasima.
-
Capri
Puslica korice sa ukusnim vanila kremom prelivene pulpom od jagoda.
-
Casanova
Ukusne korice sa orasima, osvežavajući vanila krem sa dodatkom ananasa, pulpe od malina i komadića plazma keksa.
-
Amarena posna torta
Posne korice sa orasima prelivene domaćim džemom od višanja i filovanelaganim pavlaka kremom sa prelivom od višanja.
-
Caribi kocka
Svi ljubitelji kokosa uživaće u fantastičnom ukusu krema sa puterom i kokosom, kojim su nafilovane mekane čokoladne korice.
-
Tartufo
-
Tiramisu
-
Profiterole